Cabinet Cardiologie

Ai grija de inima TA, pentru ca esti important in viața celor de langa tine. 

Unde? În Cabinetul de Cardiologie din  Ambulatoriul de specialitate de pe langa Spitalul Clinic Militar de Urgență Dr. Victor Popescu Timișoara  unde, pacienții sunt consultați, primesc tratament si sunt monitorizați cu atenție și daruire, de personalul specializat.

Cabinet Chirurgie Generala

Chirurgia generala este o specialitate medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor chirurgicale ale abdomenului precum si a altor afectiuni care necesita tratament chirurgical.


Cabinet Dermatovenerologie

Starea generala a organismului, precum și diverse afecțiuni ale organelor interne se reflectă la nivelul pielii, mucoaselor, unghiilor sau a parului. De toate acestea se ocupă Dermatologia. Cabinetul de Dermatologie din Ambulatoriul de specialitate de pe lângă Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. Victor Popescu” Timișoara, vă așteaptă.

Cabinet Ginecologie

Consultul ginecologic trebuie sa fie o rutina pentru femeile tinere si mature, dar mai ales cand exista o problemă. Dacă trebuie sa consultati un medic ginecolog cat mai curand Cabinetul de ginecologie din cadrul ambulatoriului de specialitate de pe langă Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. Victor Popescu” Timișoara este o bună alegere.


Cabinet Medicina Internă

Te supără ceva? Ție afectată calitatea vieții? Vrei un simplu control? Vino la noi, regina specialităților medicale te așteaptă - cabinetul de Medicină Internă.

Cabinet Medici de Familie

Medicina de familie se ocupă cu supravegherea, prevenția, îngrijirea și tratamentul oamenilor, fără a se limita la un anumit tip de boală, din acest motiv, scopul medicilor noștri angajați în cadrul cabinetului este de a oferi fiecarui pacient in parte atât actele medicale, cât și atenția necesară stabilirii unei relații pacient-medic durabile, bazata pe incredere reciproca si profesionalism. 


Cabinet Medicina Muncii

Medicina muncii este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si managementul bolilor profesionale, a accidentelor de munca, precum si cu asigurarea sanatatii in vederea cresterii productivitatii la locul de munca

Cabinet Neurologie

Neurologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticul şi cu tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central sau periferic.


Cabinet ORL

Auzul, vorbitul, mirosul, gustul sunt simțurile cu care ne cunoaștem, relaționăm și socializăm cu tot ce ne înconjoară. Aceste simțuri sunt afectate de bolile O.R.L. Nu alege izolarea, gustă viața din plin. Nu amâna consultul O.R.L.

Cabinet Oftalmologie

Ai grija de vederea ta „ca de ochii din cap”! Nu aștepta să îmbătrânești ca să faci o vizită la oftalmologie! Controlăm copiii obligatoriu la 3 ani, apoi la 6. După 40 de ani ne vedem la fiecare 2 ani și jumătate. În afară de aceste repere - de câte ori este nevoie!
Vă așteptăm să vedem cum vedeți!


Cabinet Pneumologie

Tușești? Respiri greu? Obosești repede? - nu neglija aceste simptome!
Ai grijă de tine! Vino la Cabinetul de pneumologie.
Sănătatea ta este importantă!

Cabinet Psihiatrie

Te-a copleșit viața? Totul e gri în jurul tău? Ai nevoie de ajutor? Vino să colorăm viața împreună!


Cabinet Medicina Dentara

Zâmbetul - oglinda curățeniei trupului și sufletului tău! Mergi la stomatolog, fii îngrijit și agreabil ție și celor din jurul tău. Nu tolera și menține focarele de infecție! Ai soluții - Cabinetul de Stomatologie din cadrul Ambulatorului de specialitate de pe lângă Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” Timișoara.

Cabinet Ortopedie și Traumatologie

Stai drept și pășește apăsat.
Te doare?
Vino la un consult!


Cabinet Psihologie

Ai nevoie de ajutor, dar nu ai cui sa-l ceri? Ceva nu este în regulă în viața ta, dar nu stii ce? Ai nevoie de sfatul unui profesionist? Daca da, atunci intra cu incredere in Cabinetul de Psihologie.

Cabinet diabet, nutriție și boli metabolice